Konténer rendelés Kissvábhegy

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Kissvábhegy

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Kissvábhegy telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák által irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Kissvábhegy régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Kissvábhegy övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kissvábhegy övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Kissvábhegy övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Kissvábhegy környékéről – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Kissvábhegy +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladéklerakó Kissvábhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kissvábhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Kissvábhegy

A legkedvezőbb törmelékszállítás Kissvábhegy régiójában?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító Kissvábhegy

Szemétszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek Kissvábhegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Kissvábhegy területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!