Konténer rendelés Mátyásföld

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Mátyásföld

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Mátyásföld

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák által üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Mátyásföld övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Mátyásföld környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Mátyásföld körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Mátyásföld körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Mátyásföld körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Mátyásföld 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Mátyásföld

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Mátyásföld egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Mátyásföld

A legkedvezőbb sittelvitel Mátyásföld körzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Mátyásföld

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek Mátyásföld

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Mátyásföld régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!