Konténer rendelés Pestújhely

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Pestújhely

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Pestújhely

Korszerű gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák által üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pestújhely vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Pestújhely környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pestújhely régiójában. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Pestújhely környékén, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Pestújhely régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Pestújhely +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékudvar Pestújhely

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pestújhely egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Pestújhely

A legjobb árú törmelékszállítás Pestújhely régiójában?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó Pestújhely

Áraink

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

építési konténer Pestújhely

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Pestújhely régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!