Konténer rendelés Szemlőhegy

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és konténer rendelés Szemlőhegy

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Szemlőhegy telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Szemlőhegy övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Szemlőhegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szemlőhegy körzetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Szemlőhegy körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Szemlőhegy körzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Szemlőhegy 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

hulladékválogató Szemlőhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Szemlőhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Szemlőhegy

A legjobb árú lomelszállítás Szemlőhegy övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.

konténeres autó Szemlőhegy

Lomelszállítási díjak

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

hulladék konténer bérlés Szemlőhegy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Szemlőhegy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!