Konténer rendelés XI. kerület

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés XI. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat XI. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

Törmelékszállítás konténerben Újbuda

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

  Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

  Szemét elszállítása konténerrel Albertfalva

  Hulladékválogató gépsor munka közben:

  Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XI. kerület régiójából?

  Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

  Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

  Konténer rendelés Dobogó

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk XI. kerület körzetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XI. kerület övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását XI. kerület körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

  Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

  Konténeres szemétszállítás Gazdagrét

  Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

  Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Hosszúrét

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Ipari hulladék elvitele XI. kerület körzetéből – hulladékválogató

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XI. kerület +36 1 773 3199.

  Konténer rendelés Kamaraerdő

  Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

  Lomelszállítás Szentimreváros

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Szemét elszállítása konténerrel Kelenföld

  Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  ÚJDONSÁG!

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Kelenvölgy

  Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

  hulladékudvar XI. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
  3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. XI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás XI. kerület

  Konténeres sittszállítás Kőérberek

  A legkedvezőbb sittelvitel XI. kerület környékén?

  Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

  Törmelékszállítás konténerben Lágymányos

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  Törmelékszállítás konténerben Madárhegy

  A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.

  konténeres autó XI. kerület

  Aktuális díjaink

  A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

  Szemét elszállítása konténerrel Őrmező

  Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

  Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó lomok mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

  Hulladékgyűjtés konténerbe Örsöd

  Konténeres szemétszállítás Péterhegy

  A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

  konténer méretek köbméter XI. kerület

  Törmelékszállítás konténerben Pösingermajor

  Konténeres szemétszállítás Sasad

  Szemét elszállítása konténerrel Sashegy

  Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
  5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XI. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

  Konténeres sittszállítás Spanyolrét

  Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!