Konténeres hulladékszállítás Aquincum

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Aquincum

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Aquincum telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Aquincum vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Aquincum környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aquincum övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Aquincum régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Aquincum környékéről – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Aquincum +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Aquincum

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Aquincum egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Aquincum

A legkedvezőbb sittelvitel Aquincum övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Aquincum

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő sitt mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténerek méretei Aquincum

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Aquincum közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!