Konténeres hulladékszállítás Dunakeszi DVSE sporttelep

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres hulladékszállítás Dunakeszi DVSE sporttelep

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Dunakeszi DVSE sporttelep régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Dunakeszi DVSE sporttelep telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Dunakeszi DVSE sporttelep körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Dunakeszi DVSE sporttelep körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi DVSE sporttelep körzetében. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Dunakeszi DVSE sporttelep régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Dunakeszi DVSE sporttelep övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Dunakeszi DVSE sporttelep 06 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékudvar Dunakeszi DVSE sporttelep

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 1. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 1. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Dunakeszi DVSE sporttelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Dunakeszi DVSE sporttelep

A legjobb árú szemétszállítás Dunakeszi DVSE sporttelep környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Dunakeszi DVSE sporttelep

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert kérjenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A törmelék megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténer méretek Dunakeszi DVSE sporttelep

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Dunakeszi DVSE sporttelep régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Dunakeszi DVSE sporttelep környékéről hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!