Konténeres hulladékszállítás Erzsébetváros

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Erzsébetváros

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Erzsébetváros telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Erzsébetváros környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Erzsébetváros régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erzsébetváros övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Erzsébetváros vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Erzsébetváros környékéről – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Erzsébetváros 06 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Erzsébetváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Erzsébetváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Erzsébetváros

A legkedvezőbb hulladékszállítás Erzsébetváros övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó Erzsébetváros

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert kínálunk. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

konténerek méretei Erzsébetváros

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erzsébetváros régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!