Konténeres hulladékszállítás III. kerület

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás III. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat III. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

  Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

  Hulladékválogató gépsor munka közben:

  Mit rakodhat le nálunk III. kerület övezetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

  Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

  Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk III. kerület régiójában!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület övezetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét III. kerület környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

  Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

  Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

  Törmelékszállítás konténerben Aquincum

  Lomelszállítás Aranyhegy

  Konténeres sittszállítás Békásmegyer

  Szemét elszállítása konténerrel Csillaghegy

  Hulladékgyűjtés konténerbe Csúcshegy

  Konténer rendelés Filatorigát

  Lomelszállítás Hármashatárhegy

  Konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő

  Ipari hulladék elvitele III. kerület körzetéből – hulladékkezelő központ

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer III. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

  Hulladéklerakónk nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  Szemét elszállítása konténerrel Mátyáshegy

  Konténeres sittszállítás Mocsárosdűlő

  Szemét elszállítása konténerrel Óbuda

  Konténeres szemétszállítás Óbudaisziget

  Konténeres szemétszállítás Remetehegy

  Konténeres sittszállítás Rómaifürdő

  Lomelszállítás Solymárvölgy

  Szemét elszállítása konténerrel Táborhegy

  Törmelékszállítás konténerben Testvérhegy

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés kártyával

  A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Nem kell előre készpénzt felvennie, !

  építési bontási hulladék lerakó III. kerület

  Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. III. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  lomtalanítás III. kerület

  Konténeres sittszállítás Törökkő

  Konténeres sittszállítás Újlak

  Konténeres sittszállítás Ürömhegy

  Konténeres hulladékszállítás Üröm

  A legolcsóbb sittelvitel III. kerület környékén?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

  Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.

  konténeres sittszállító III. kerület

  Áraink

  A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

  Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

  Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

  A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A szemét pakolása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

  hulladék konténer bérlés III. kerület

  Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, III. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!