Konténeres hulladékszállítás Isaszeg

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Isaszeg

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Isaszeg

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit rakodhat le nálunk Isaszeg régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Isaszeg vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Isaszeg vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Isaszeg környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Isaszeg vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Isaszeg +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó Isaszeg

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Isaszeg egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Isaszeg

A legolcsóbb hulladékszállítás Isaszeg vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Isaszeg

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő szemét volumenét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

hulladék konténer bérlés Isaszeg

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Isaszeg régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!