Konténeres hulladékszállítás Istenhegy

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Istenhegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Istenhegy

Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet által irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Istenhegy régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Istenhegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Istenhegy körzetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Istenhegy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Istenhegy övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Istenhegy 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Istenhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Istenhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Istenhegy

A legkedvezőbb sittelvitel Istenhegy régiójában?

Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító Istenhegy

Áraink

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A szemét telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek Istenhegy

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Istenhegy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!