Konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Kaszásdűlő telefonszám

Korszerű gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kaszásdűlő körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Kaszásdűlő övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kaszásdűlő régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Kaszásdűlő környékén, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Kaszásdűlő környékéről – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Kaszásdűlő +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Kaszásdűlő

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Kaszásdűlő

A legolcsóbb sittelvitel Kaszásdűlő körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres autó Kaszásdűlő

Áraink

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

építési konténer Kaszásdűlő

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Kaszásdűlő közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!