Konténeres hulladékszállítás Kurucles

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás Kurucles

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Kurucles

Korszerű gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kurucles övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Kurucles vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kurucles vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Kurucles övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kurucles övezetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kurucles +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Kurucles

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kurucles egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Kurucles

A legkedvezőbb lomelszállítás Kurucles övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Kurucles

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A szemét pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténer méretek Kurucles

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Kurucles közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!