Konténeres hulladékszállítás Majorszegiliget

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás Majorszegiliget

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a Majorszegiliget régiójából beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Majorszegiliget telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák közreműködésével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Majorszegiliget övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Majorszegiliget vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Majorszegiliget vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Majorszegiliget régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Majorszegiliget régiójából – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Majorszegiliget +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladéklerakó Majorszegiliget

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 1. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Majorszegiliget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Majorszegiliget

A legjobb árú hulladékszállítás Majorszegiliget környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Majorszegiliget

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemetes konténer bérlés Majorszegiliget

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Majorszegiliget régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Majorszegiliget régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!