Konténeres hulladékszállítás Nagytétény

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás Nagytétény

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Nagytétény

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Nagytétény övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Nagytétény övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Nagytétény vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Nagytétény környékén, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Nagytétény körzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Nagytétény +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

lakossági hulladékudvar Nagytétény

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Nagytétény egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Nagytétény

A legolcsóbb hulladékszállítás Nagytétény régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Nagytétény

Aktuális díjaink

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok telerakása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a sittet.

építési konténer Nagytétény

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Nagytétény területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!