Konténeres hulladékszállítás Petneházyrét

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Petneházyrét

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Petneházyrét

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Petneházyrét övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Petneházyrét környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Petneházyrét körzetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Petneházyrét környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Petneházyrét körzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Petneházyrét 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Petneházyrét

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Petneházyrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Petneházyrét

A legolcsóbb sittelvitel Petneházyrét övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

konténeres sittszállító Petneházyrét

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

építési konténer Petneházyrét

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Petneházyrét területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!