Konténeres hulladékszállítás Szentlőrinci út

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Szentlőrinci út területén, akár 1 órán belül 06 1 773 3199!

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: 06 1 773 3199 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Szentlőrinci út

Szinte filléres konténeres sittszállítás Szentlőrinci út területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 1 773 3199!

Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Kedvező árú konténeres sittszállítás
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres szállítás
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink kívánságait!Korrekt konténeres
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres hulladékszállítás

Kedvezményes konténeres sittszállítás Szentlőrinci út vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Szentlőrinci út területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 1 773 3199! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Szentlőrinci út közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Szentlőrinci út vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
 • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába pakolja.
 • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató információ Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás Szentlőrinci út régiójában 06 1 773 3199!