Konténeres hulladékszállítás VII. kerület

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás VII. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon VII. kerület

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Konténeres hulladékszállítás Erzsébetváros

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Konténeres hulladékszállítás Istvánmező

  Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk VII. kerület vonzáskörzetéből?

  Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

  Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk VII. kerület régiójában!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VII. kerület régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását VII. kerület vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Belváros

  Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

  Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Ipari hulladék elvitele VII. kerület körzetéből – hulladékudvar

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés VII. kerület 06 1 773 3199.

  Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

  Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

  A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

  Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJDONSÁG!

  Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

  konténer fizetés kártyával

  Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Nem kell előre készpénzt felvennie, !

  hulladékválogató VII. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. VII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  zöldhulladék elszállítása VII. kerület

  A legolcsóbb törmelékszállítás VII. kerület régiójában?

  Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

  A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e igényelni.

  konténeres autó VII. kerület

  Hulladékszállítás árak

  A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

  Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

  Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet.

  konténer méretek VII. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, VII. kerület területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!