Konténeres hulladékszállítás VIII. kerület

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténeres hulladékszállítás VIII. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat VIII. kerület telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Konténer rendelés Józsefváros

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban VIII. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Konténeres hulladékszállítás Kerepesdűlő

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk VIII. kerület vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VIII. kerület környékén. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását VIII. kerület körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Ipari hulladék elvitele VIII. kerület körzetéből – hulladéklerakó

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés VIII. kerület +36 1 773 3199.

  Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Tisztviselőtelep

  A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

  Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

  konténer fizetés kártyával

  Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

  építési bontási hulladék lerakó VIII. kerület

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
  3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. VIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  zöldhulladék elszállítása VIII. kerület

  A legolcsóbb hulladékszállítás VIII. kerület övezetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e megrendelni.

  konténeres sittszállító VIII. kerület

  Lomelszállítási díjak

  A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

  Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

  Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

  Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert viszünk Önnek. A sitt megtöltése lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.

  hulladék konténer bérlés VIII. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, VIII. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

  Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!