Konténeres hulladékszállítás XV. kerület

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás XV. kerület

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon XV. kerület

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Konténer rendelés Pestújhely

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Mit rakodhat le nálunk XV. kerület körzetéből?

  Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

  Konténeres szemétszállítás Rákospalota

  Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk XV. kerület környékén!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XV. kerület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását XV. kerület régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Újpalota

  Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

  Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Zöldhulladék elszállítás XV. kerület környékéről – hulladékudvar

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XV. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

  Hulladéklerakónk nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer kifizetése pos terminállal

  Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

  építési bontási hulladék lerakó XV. kerület

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
  3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. XV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás XV. kerület

  A legkedvezőbb törmelékszállítás XV. kerület környékén?

  Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

  A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választani.

  konténeres sittszállító XV. kerület

  Aktuális díjaink

  Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

  Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

  Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

  A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A törmelék rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

  szemétszállító konténer XV. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, XV. kerület területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!