Konténeres hulladékszállítás XXI. kerület

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás XXI. kerület

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep XXI. kerület telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

Építési törmelék elszállítása konténerrel Pesterzsébet-Szabótelep

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Csepel

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk XXI. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Konténeres hulladékszállítás Csepel-Belváros

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk XXI. kerület övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXI. kerület környékén. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását XXI. kerület környékén, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Konténer rendelés Csepel-Kertváros

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Hulladékgyűjtés konténerbe Csepel-Ófalu

Ipari hulladék elvitele XXI. kerület körzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XXI. kerület +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Konténeres szemétszállítás Csepel-Szabótelep

Szemét elszállítása konténerrel Csillagtelep

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Konténer rendelés Erdőalja

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

Konténeres hulladékszállítás Erdősor

hulladékválogató XXI. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XXI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása XXI. kerület

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Gyártelep

A legjobb árú törmelékszállítás XXI. kerület környékén?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

Hulladékgyűjtés konténerbe Háros

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres autó XXI. kerület

Konténeres hulladékszállítás Királyerdő

Lomelszállítási díjak

A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő hulladékok volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A szemét telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a lomokat.

Szemét elszállítása konténerrel Királymajor

konténerek méretei XXI. kerület

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XXI. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Szemét elszállítása konténerrel Szigetcsúcs

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!