Konténeres sittszállítás Batthyány tér

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Batthyány tér övezetében konténer rendelés, akár azonnal +36 1 773 3199!

Sittszállítás Batthyány tér telefonszám: 06 1 773 3199 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés Batthyány tér

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Batthyány tér övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 1 773 3199!

Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás hétvégén is!
 3. Nem kell csoportosítani a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Kedvező áron történő konténeres szállítás Batthyány tér környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Batthyány tér vonzáskörzetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára 06 1 773 3199!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Batthyány tér

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Batthyány tér övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Batthyány tér környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén Batthyány tér

Ipari hulladék elvitele Batthyány tér vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás Batthyány tér, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Batthyány tér 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Batthyány tér övezetében?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Batthyány tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás Batthyány tér

Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
 • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás Batthyány tér környékén konténer rendelés 06 1 773 3199!

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Batthyány tér

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Batthyány tér telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Batthyány tér övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Batthyány tér környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Batthyány tér vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Batthyány tér régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Batthyány tér környékéről – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Batthyány tér +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Batthyány tér

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Batthyány tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Batthyány tér

A legjobb árú sittelvitel Batthyány tér régiójában?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Batthyány tér

Áraink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert kínálunk. A szemét megtöltése lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Batthyány tér közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!