Konténeres sittszállítás Dunakeszi szennyvíztisztító telep

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Dunakeszi szennyvíztisztító telep

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Dunakeszi szennyvíztisztító telep vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Dunakeszi szennyvíztisztító telep

Modern gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Dunakeszi szennyvíztisztító telep régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Dunakeszi szennyvíztisztító telep környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi szennyvíztisztító telep övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Dunakeszi szennyvíztisztító telep vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Dunakeszi szennyvíztisztító telep régiójából – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Dunakeszi szennyvíztisztító telep 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Dunakeszi szennyvíztisztító telep

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 1. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Dunakeszi szennyvíztisztító telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Dunakeszi szennyvíztisztító telep

A legolcsóbb törmelékszállítás Dunakeszi szennyvíztisztító telep régiójában?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.

konténeres autó Dunakeszi szennyvíztisztító telep

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A szemét telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a lomokat.

szemetes konténer bérlés Dunakeszi szennyvíztisztító telep

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Dunakeszi szennyvíztisztító telep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 1. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Dunakeszi szennyvíztisztító telep régiójából sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!