Konténeres sittszállítás Ecser Alsókálvária

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Ecser Alsókálvária

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a Ecser Alsókálvária körzetéből beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Ecser Alsókálvária telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Ecser Alsókálvária körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Ecser Alsókálvária körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ecser Alsókálvária régiójában. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Ecser Alsókálvária vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Ecser Alsókálvária övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Ecser Alsókálvária +36 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékudvar Ecser Alsókálvária

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 1. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Ecser Alsókálvária egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Ecser Alsókálvária

A legkedvezőbb törmelékszállítás Ecser Alsókálvária övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Ecser Alsókálvária

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert tudunk biztosítani. A szemét pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

hulladék konténer bérlés Ecser Alsókálvária

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 1. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 1. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Ecser Alsókálvária területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is Ecser Alsókálvária régiójából sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!