Konténeres sittszállítás Fóti Déli Vállalkozási Terület

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Fóti Déli Vállalkozási Terület

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Fóti Déli Vállalkozási Terület

Korszerű gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Fóti Déli Vállalkozási Terület környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Fóti Déli Vállalkozási Terület vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Fóti Déli Vállalkozási Terület övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Fóti Déli Vállalkozási Terület övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Fóti Déli Vállalkozási Terület régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Fóti Déli Vállalkozási Terület 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó Fóti Déli Vállalkozási Terület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Fóti Déli Vállalkozási Terület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Fóti Déli Vállalkozási Terület

A legolcsóbb hulladékszállítás Fóti Déli Vállalkozási Terület övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Fóti Déli Vállalkozási Terület

Szemétszállítási díjak

A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok pakolása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a lomokat.

hulladék konténer bérlés Fóti Déli Vállalkozási Terület

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Fóti Déli Vállalkozási Terület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!