Konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út

Akciós konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út övezetében konténer rendelés, akár 1 órán belül +36 1 773 3199!

Sittszállítás Hűvösvölgyi út telefonszám: 06 1 773 3199 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 1 773 3199!

Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Hűvösvölgyi út környékén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 1 773 3199!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Hűvösvölgyi út

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Hűvösvölgyi út vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás Hűvösvölgyi út

Zöldhulladék elszállítás Hűvösvölgyi út vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés Hűvösvölgyi út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Hűvösvölgyi út +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Hűvösvölgyi út környékén?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hűvösvölgyi út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás Hűvösvölgyi út

Néhány megszívlelendő tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába pakolja.
 • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató információ Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
 • Ha nehezebb szemetet pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás Hűvösvölgyi út területén konténer rendelés 06 1 773 3199!

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és hulladékgyűjtés konténerbe Hűvösvölgyi út

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Hűvösvölgyi út

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink által üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Hűvösvölgyi út környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Hűvösvölgyi út övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hűvösvölgyi út régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Hűvösvölgyi út régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Hűvösvölgyi út körzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hűvösvölgyi út 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Hűvösvölgyi út

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hűvösvölgyi út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Hűvösvölgyi út

A legkedvezőbb hulladékszállítás Hűvösvölgyi út régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Hűvösvölgyi út

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő törmelék volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A törmelék pakolása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Hűvösvölgyi út régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!