Konténeres sittszállítás Kőérberek

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Kőérberek

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Kőérberek

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Kőérberek övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Kőérberek körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kőérberek vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Kőérberek környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Kőérberek vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Kőérberek 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Kőérberek

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kőérberek egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Kőérberek

A legolcsóbb hulladékszállítás Kőérberek övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Kőérberek

Áraink

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

építési konténer Kőérberek

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Kőérberek régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!