Konténeres sittszállítás Lipótváros

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás Lipótváros

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Lipótváros

Korszerű gépsorunk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Lipótváros övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Lipótváros régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Lipótváros övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Lipótváros környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Lipótváros környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Lipótváros 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

építési bontási hulladék lerakó Lipótváros

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Lipótváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Lipótváros

A legolcsóbb sittelvitel Lipótváros övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Lipótváros

Aktuális díjaink

A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

konténer méretek köbméter Lipótváros

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Lipótváros közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!