Konténeres sittszállítás Soroksár

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Soroksár

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Soroksár telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Soroksár vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Soroksár vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Soroksár vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Soroksár régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Soroksár régiójából – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Soroksár +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékudvar Soroksár

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Soroksár egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Soroksár

A legkedvezőbb sittelvitel Soroksár környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Soroksár

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A hulladékok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténer méretek Soroksár

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Soroksár közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!