Konténeres sittszállítás Spanyolrét

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Spanyolrét

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Spanyolrét telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Spanyolrét vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Spanyolrét környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Spanyolrét körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Spanyolrét régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Spanyolrét környékéről – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Spanyolrét 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Spanyolrét

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Spanyolrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Spanyolrét

A legjobb árú hulladékszállítás Spanyolrét övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Spanyolrét

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

szemétszállító konténer Spanyolrét

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Spanyolrét régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!