Konténeres sittszállítás Téglagyárdűlő

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és konténeres sittszállítás Téglagyárdűlő

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Téglagyárdűlő

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Téglagyárdűlő régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Téglagyárdűlő körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Téglagyárdűlő vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Téglagyárdűlő körzetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Téglagyárdűlő körzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Téglagyárdűlő +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladéklerakó Téglagyárdűlő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Téglagyárdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Téglagyárdűlő

A legjobb árú hulladékszállítás Téglagyárdűlő vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Téglagyárdűlő

Hulladékszállítás árak

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

konténer méretek köbméter Téglagyárdűlő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Téglagyárdűlő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!