Konténeres sittszállítás Törökkő

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Törökkő

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Törökkő

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Törökkő körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Törökkő vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Törökkő környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Törökkő régiójában, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Törökkő vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Törökkő 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladéklerakó Törökkő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Törökkő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Törökkő

A legjobb árú lomelszállítás Törökkő régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Törökkő

Aktuális díjaink

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

építési konténer Törökkő

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Törökkő közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!