Konténeres sittszállítás Vecsés út

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Vecsés út környékén, akár azonnal 06 1 773 3199!

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: 06 1 773 3199 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Vecsés út

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás azonnal Vecsés út, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 1 773 3199!

Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Áron aluli konténeres hulladékszállítás
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres szállítás
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink elvárásait!Korrekt konténeres
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!Konténeres hulladékszállítás

Olcsó konténeres szállítás Vecsés út vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Vecsés út területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 1 773 3199! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
szeméttelep Budapest telefonszám

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Vecsés út közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Vecsés út régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Konténeres sittszállítás Vecsés út.

Néhány hasznos tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
 • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére helyezze.
 • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
 • Ha nehezebb szemetet pakol a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Jutányos konténeres sittszállítás!

Rugalmas konténeres sittszállítás Vecsés út vonzáskörzetében 06 1 773 3199!