Konténeres sittszállítás XIII. kerület

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás XIII. kerület

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep XIII. kerület telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

Törmelékszállítás konténerben Angyalföld

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

  Lomelszállítás Margitsziget

  Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

  Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIII. kerület vonzáskörzetéből?

  Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk XIII. kerület régiójában!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület környékén. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását XIII. kerület övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Népsziget

  Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

  Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Lomelszállítás Újlipótváros

  Ipari hulladék elvitele XIII. kerület övezetéből – hulladékudvar

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés XIII. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

  A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

  Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Vizafogó

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés kártyával

  A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

  hulladékválogató XIII. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
  3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. XIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás XIII. kerület

  A legjobb árú szemétszállítás XIII. kerület vonzáskörzetében?

  Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e választani.

  konténeres autó XIII. kerület

  Hulladékszállítás árak

  A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

  Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

  Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

  A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

  építési konténer XIII. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!