Konténeres sittszállítás

Olcsó konténeres sittszállítás Budapesten, 1 órán belül

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 1 773 3199 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Budapest

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Budapest területén bármikor hívhat, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 1 773 3199!

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

  1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Akciós konténeres szállítás
  2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is! 0-24 konténeres sittszállítás
  3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
  4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer most
  5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink igényeit!Korrekt konténeres
  6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres sittszállítás

  Akciós konténeres hulladékszállítás Budapest területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Budapest régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 1 773 3199! Konténer garanciával
  Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
  sittlerakó ügyfélszolgálat

  Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Budapest régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

  Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Budapest területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 1 773 3199!

  Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

  Néhány gyakorlati tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó feltétlenül be tudjon menni a telekre.
  • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába pakolja.
  • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
  • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
  • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
  • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
  • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
  • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
  • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

  >Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

  Rugalmas konténeres sittszállítás Budapest régiójában +36 1 773 3199!