Konténeres szemétszállítás Belsőmajor

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Belsőmajor

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Belsőmajor

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Belsőmajor övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Belsőmajor körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Belsőmajor vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Belsőmajor régiójában, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Belsőmajor övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Belsőmajor 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

lakossági hulladékudvar Belsőmajor

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Belsőmajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Belsőmajor

A legkedvezőbb lomelszállítás Belsőmajor körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító Belsőmajor

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei Belsőmajor

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Belsőmajor közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!