Konténeres szemétszállítás Csepel-Szabótelep

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás Csepel-Szabótelep

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Csepel-Szabótelep telefonszám

Korszerű gépsorunk által szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Csepel-Szabótelep régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Csepel-Szabótelep régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Szabótelep övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Csepel-Szabótelep övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Csepel-Szabótelep környékéről – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Csepel-Szabótelep +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

lakossági hulladékudvar Csepel-Szabótelep

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Csepel-Szabótelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Csepel-Szabótelep

A legkedvezőbb törmelékszállítás Csepel-Szabótelep vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres autó Csepel-Szabótelep

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

konténer méretek köbméter Csepel-Szabótelep

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Szabótelep közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!