Konténeres szemétszállítás Ecser központi belterület

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás Ecser központi belterület

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Ecser központi belterület régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Ecser központi belterület telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Ecser központi belterület régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Ecser központi belterület vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ecser központi belterület környékén. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Ecser központi belterület körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Ecser központi belterület vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Ecser központi belterület 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Ecser központi belterület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 1. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 1. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Ecser központi belterület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Ecser központi belterület

A legkedvezőbb szemétszállítás Ecser központi belterület környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Ecser központi belterület

Szemétszállítási díjak

A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

hulladék konténer bérlés Ecser központi belterület

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 1. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 1. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Ecser központi belterület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Ecser központi belterület régiójából sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!