Konténeres szemétszállítás Gazdagrét

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Gazdagrét

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Gazdagrét

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit rakodhat le nálunk Gazdagrét övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Gazdagrét régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gazdagrét környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Gazdagrét körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Gazdagrét környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Gazdagrét 06 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékudvar Gazdagrét

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Gazdagrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Gazdagrét

A legjobb árú sittelvitel Gazdagrét vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Gazdagrét

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert szállítunk ki. A hulladékok pakolása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a lomokat.

konténer méretek köbméter Gazdagrét

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Gazdagrét régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!