Konténeres szemétszállítás Herminamező

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Herminamező

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Herminamező

Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett személyzet révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Herminamező körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Herminamező körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Herminamező régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Herminamező vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Herminamező környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Herminamező 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Herminamező

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Herminamező egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Herminamező

A legjobb árú törmelékszállítás Herminamező környékén?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Herminamező

Hulladékszállítás árak

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Herminamező

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Herminamező területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!