Konténeres szemétszállítás Hűvösvölgy

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Hűvösvölgy

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Hűvösvölgy

Modern hulladékkezelő gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Hűvösvölgy régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Hűvösvölgy környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hűvösvölgy övezetében. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Hűvösvölgy régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Hűvösvölgy övezetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Hűvösvölgy +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékudvar Hűvösvölgy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Hűvösvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Hűvösvölgy

A legkedvezőbb szemétszállítás Hűvösvölgy körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Hűvösvölgy

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A sitt megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek Hűvösvölgy

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Hűvösvölgy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!