Konténeres szemétszállítás Kistarcsa

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Kistarcsa

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Kistarcsa

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kistarcsa övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Kistarcsa körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kistarcsa régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Kistarcsa körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kistarcsa körzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Kistarcsa +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Kistarcsa

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kistarcsa egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Kistarcsa

A legjobb árú törmelékszállítás Kistarcsa övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Kistarcsa

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A hulladékok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Kistarcsa

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Kistarcsa régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!