Konténeres szemétszállítás Lipótmező

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás Lipótmező

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Lipótmező

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Lipótmező vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Lipótmező környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Lipótmező vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Lipótmező körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Lipótmező övezetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Lipótmező +36 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

lakossági hulladékudvar Lipótmező

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Lipótmező egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Lipótmező

A legjobb árú szemétszállítás Lipótmező környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Lipótmező

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

szemétszállító konténer Lipótmező

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Lipótmező régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!