Konténeres szemétszállítás Óbudaisziget

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás Óbudaisziget

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Óbudaisziget telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett személyzet révén működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Óbudaisziget körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Óbudaisziget körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Óbudaisziget régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Óbudaisziget körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Óbudaisziget övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Óbudaisziget +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Óbudaisziget

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Óbudaisziget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Óbudaisziget

A legolcsóbb hulladékszállítás Óbudaisziget vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Óbudaisziget

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténerek méretei Óbudaisziget

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Óbudaisziget közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!