Konténeres szemétszállítás Pomáz

Pénztárcakímélő konténeres szemétszállítás Pomáz és hulladékkezelő telephely Régiakadémiatelep

Olcsó építési törmelék elszállítása konténerrel Pomáz. A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Pomáz telefonszám

Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Pomáz övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Pomáz körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pomáz régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Pomáz övezetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Pomáz vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Pomáz +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Pomáz

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pomáz egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Pomáz

A legolcsóbb törmelékszállítás Pomáz környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e választani.

konténeres autó Pomáz

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a sittet.

szemétszállító konténer Pomáz

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Pomáz régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!