Konténeres szemétszállítás Remetehegy

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és konténeres szemétszállítás Remetehegy

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Remetehegy

Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Remetehegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Remetehegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Remetehegy körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Remetehegy körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Remetehegy vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Remetehegy 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

építési bontási hulladék lerakó Remetehegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Remetehegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Remetehegy

A legjobb árú lomelszállítás Remetehegy övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Remetehegy

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a szemetet.

szemetes konténer bérlés Remetehegy

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Remetehegy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!