Konténeres szemétszállítás Sasad

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres szemétszállítás Sasad

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Sasad telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Sasad körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Sasad vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Sasad régiójában. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Sasad körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Sasad régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Sasad 06 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékudvar Sasad

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Sasad egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Sasad

A legolcsóbb sittelvitel Sasad övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Sasad

Hulladékszállítás árak

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert igényeljenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

hulladék konténer bérlés Sasad

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Sasad közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!