Konténeres szemétszállítás Újhegy

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Újhegy

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Újhegy

Korszerű gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Újhegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Újhegy vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újhegy vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Újhegy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Újhegy körzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Újhegy 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékudvar Újhegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Újhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Újhegy

A legkedvezőbb szemétszállítás Újhegy vonzáskörzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Újhegy

Áraink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

szemetes konténer bérlés Újhegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Újhegy régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!