Konténeres szemétszállítás V. kerület

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás V. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep V. kerület telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

Szemét elszállítása konténerrel Belváros

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

  Mit rakodhat le nálunk V. kerület vonzáskörzetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

  Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

  Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk V. kerület vonzáskörzetében!

  Konténeres sittszállítás Lipótváros

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk V. kerület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét V. kerület övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

  Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

  Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Ipari hulladék elvitele V. kerület környékéről – hulladékválogató

  Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer V. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

  Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

  építési bontási hulladék lerakó V. kerület

  Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
  3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. V. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás V. kerület

  A legkedvezőbb lomelszállítás V. kerület övezetében?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

  A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

  konténeres sittszállító V. kerület

  Áraink

  A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

  Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.

  A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

  konténer méretek V. kerület

  Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
  4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, V. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

  Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!