Konténeres szemétszállítás VI. kerület

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás VI. kerület

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon VI. kerület

Modern gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Konténer rendelés Terézváros

Lomelszállítás Belváros

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

  Hulladékszállító kamion megtöltése:

  Mit veszünk át hulladéklerakónkban VI. kerület övezetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

  Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk VI. kerület övezetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk VI. kerület környékén. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását VI. kerület övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

  Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

  Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

  Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

  Konténeres építési törmelék fuvarozás VI. kerület övezetéből – hulladéklerakó

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer VI. kerület 06 1 773 3199.

  Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés kártyával

  Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

  építési bontási hulladék lerakó VI. kerület

  Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
  3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. VI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  építési törmelék elszállítása VI. kerület

  A legkedvezőbb lomelszállítás VI. kerület körzetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

  A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

  konténeres kocsi bérlés VI. kerület

  Hulladékszállítás árak

  A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

  Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?

  Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.

  Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

  szemétszállító konténer VI. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, VI. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

  Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!